MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Spring op je fiets en kom naar FietsFeest op 21 augustus 2024!

  • woensdag 17 juli 2024

Op woensdag 21 augustus organiseert A.D.H.D de allereerste editie van FietsFeest. Een sportief festival op het terrein van HSK Trias, de Haagse wielervereniging. Leer fietsen, maak kennis met de sport wielrennen of mountainbiken en leer professionals kennen op diverse gebieden van de fietswereld!

Spring op je fiets en kom naar FietsFeest op 21 augustus 2024!

Tijdens FietsFeest kunnen bezoekers meedoen aan diverse activiteiten, zoals clinics en demonstraties. Er zijn ervaren instructeurs aanwezig om tips en trucs te delen om veiliger, sneller en met meer zekerheid over de weg of van een berg te rijden. Daarnaast is er een ruim aanbod aan stands waar de nieuwste fietsmodellen en accessoires worden geshowd en een proefrit is ook mogelijk.

 

Den Haag heeft een levendige fietscultuur. Van wielrennen tot mountainbiken, de Haagse Fietszwerm en alle liefhebbers van het fietsen in de binnenstad. Bij FietsFeest is iedereen welkom van jong tot oud. Het biedt een unieke gelegenheid om gelijkgestemde fietsliefhebbers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en samen te genieten van deze gezonde en duurzame vorm van transport.

 

Barry van de Laar, presentator ADHD, heeft sinds januari een vast item in het radioprogramma Achter De Haagse Duinen gecreëerd voor de Haagse Fietscultuur. Maar fietsen is niet mogelijk in de studio dus werd FietsFeest een feit. A.D.H.D. heeft de handen ineen geslagen met HSK Trias en De Uithof om dit sportieve feest te organiseren.Met bijdragen van diverse gasten Van Herwerden, Rad 15 Rims, Live Cycle MTB, Maartje Wilmink en Bryan van der Veer wordt het een dag om de fietscultuur te vieren!

 

Op 21 augustus om 10:00 wordt de dag feestelijk geopend door de Haagse Fietsburgemeester op het terrein van HSK Trias, Gerard Mercatopad 5 op het terrein achter De Uithof. Het evenement is gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Het evenement is te bezoeken van 10:00 tot 18:00.

 

Voor meer informatie is er meer te vinden via de website https://adhdmtb.nl/ of Instagram @adhd.mbt of voor meer vragen of informatie stuur een mail naar adhd@denhaagfm.nl.