MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Mountainbike bril op sterkte van Specialspex

  • maandag 26 augustus 2024

advertorial

Voor elk doel de juiste bril

Specialspex is dé plek als je op zoek bent voor gespecialiseerde brillen. 

 

Met een team van enthousiaste specialisten zijn ze constant op zoek naar innovatieve producten die ze met veel passie met je delen. Of je nou op zoek bent naar een aerodynamische bril voor op je mountainbike een beschermende bril voor de motor, ze gaan altijd op zoek naar de perfecte oplossing. Voor elk doe de juiste bril!

Mountainbike bril op sterkte van Specialspex

 

Vier redenen om voor Specialspex te kiezen:

  • Ruimste assortiment: Altijd op zoek naar de nieuwste monturen en innovatieve producten zodat ze altijd een geschikte bril kunnen aanbieden. ze hebben dan ook de grootste collectie sport en veiligheidsbrillen op sterkte in de Benelux, er is nog geen sport of bezigheid waarvoor ze niet de juiste bril konden vinden!
  • Professioneel: ze werken met de allerbeste leveranciers en apparatuur. Het gaat uiteindelijk om maatwerk en ze begrijpen als geen ander hoe belangrijk goed zicht is tijdens je werkzaamheden of hobby. Ze maken de juiste bril met de allergrootste zorg voor jouw specifieke wensen.
  • Specialisten: door hun ervaring en uitgebreide productkennis hebben ze de beste producten voor elk doel geselecteerd. Ze blijven zich continu bijscholen door verschillende trainingen en opleidingen, om zo altijd de laatste innovaties te kunnen bieden.
  • Online en offline: Je kunt eenvoudig je bril online bestellen bij Specialspex maar bent ook op afspraak welkom in hun showroom in Leiden waar je alle brillen kunt passen en ze ook je ogen kunnen opmeten.
     
Scherpzicht met optimale bescherming en comfort voor tijdens je MTB  avonturen

Een goede mountainbike bril op sterkte is een essentieel accessoire voor elke serieuze brildragende fietser. Deze brillen zijn ontworpen om optimale bescherming en comfort te bieden tijdens uitdagende fietsritten, zowel op de weg als off-road.

 

Superieure Bescherming

Specialspex werkt met brillenglazen gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, wat niet alleen zorgt voor uitstekende helderheid, maar ook voor superieure slagvastheid. Dit betekent dat je ogen goed beschermd zijn tegen opspattende steentjes, stof en andere mogelijke gevaren op de fietsroute. Daarnaast bieden de zonnelenzen 100% UV-bescherming, waardoor je ogen beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen, zelfs tijdens de felste zomerdagen.

 

Optimale Pasvorm en Comfort

Het team van MTBroutes gebruikt de monturen van Evil Eye welke zich onderscheid door een superieure pasvorm met ongeëvenaard comfort. Het frame is lichtgewicht en ontworpen om perfect op je gezicht te passen zonder drukpunten te creëren. De verstelbare pootjes en  neuspads met zachte, anti-slip zorgen ervoor dat de bril stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest intensieve ritten. 

 

Diverse Keuzes voor glazen op sterkte

Bij Specialspex bieden ze een breed scala aan keuzes voor glazen op sterkte, zodat je altijd de perfecte lens hebt voor jouw specifieke behoeften:

  • Meekleurende lenzen: Deze lenzen passen zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan, waardoor ze donkerder worden bij fel zonlicht en lichter bij bewolkt weer of in de schaduw. Ideaal voor wisselende weersomstandigheden.
  • Zonnebril lenzen: Voor degenen die vaak in fel zonlicht rijden, zijn er zonnebril lenzen op sterkte beschikbaar die je ogen beschermen tegen schadelijke UV-stralen en schittering verminderen.
  • Multifocale lenzen: Deze lenzen zijn perfect voor fietsers die moeite hebben met het lezen van kleine letters, zoals kaartjes of fietscomputers. Ze bieden een geïntegreerd leesdeel aan de onderkant van de lens, zodat je zowel dichtbij als veraf scherp kunt zien zonder dat je van bril hoeft te wisselen.

 

 

Stijlvol en Functioneel Design

Naast functionaliteit hebben de brillen ook een strak en modern design. De bril is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je altijd een model vindt dat bij jouw stijl past. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de bril niet alleen goed presteert, maar er ook nog eens fantastisch uitziet.

 

Duurzaam en Betrouwbaar

Specialspex staat bekend om hun duurzame en betrouwbare producten, de Evil Eye mountainbike bril is daarop geen uitzondering. De hoogwaardige materialen en robuuste constructie garanderen een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt de bril een waardevolle investering voor elke fietsliefhebber.

 

Conclusie

De Specialspex  mountainbike brillen bieden alles wat je nodig hebt voor een veilige en comfortabele fietsrit. Met zijn superieure bescherming, aanpasbare lenzen en stijlvolle design is deze bril een must-have voor elke serieuze fietser. Of je nu een professionele mountainbiker bent of gewoon graag recreatief fietst, Specialspex zal je niet teleurstellen.

 

Fietsbrillen op sterkte? Voor ieder doel de juiste bril bij Specialspex