Onderscheid jezelf en geef je fiets een persoonlijk tintje met een eigen naamsticker. Dat is zo’n sticker waar de naam en de nationaliteit op afgedrukt staat. Veel persoonlijker dan je eigen naam op je fiets gaat het niet worden.

probikesticker

Wij mochten een set naamstickers van ProBikeSticker testen. In een handomdraai creëer je op de website je eigen naamsticker. Je kan zelf jouw favoriete kleur kiezen zodat je altijd een optimale match kunt maken met jouw fiets. Daarnaast is er een breed scala aan vlaggen. Tot slot kan je kiezen uit een glanzende of een matte finish; het is maar net wat het beste bij jouw fiets past. De stickers zijn voorzien van een laminaat wat ze ontzettend krasvast en UV-bestendig maken. Ze zijn makkelijk hanteerbaar en na een grondige schoonmaakbeurt van de fiets, zitten ze er nog perfect op.

De conclusie is dat de hoogwaardige stickers er strak uitzien. De kleefkracht is goed zodat je er gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben. De combinatie van een goed product met een goede website maakt ProBikeSticker tot een aanrader.

Het leuke is dat we een speciale korting mogen aanbieden. Als je actiecode ‘MTBROUTES’ gebruikt krijg je direct 10% korting. Ga daarvoor snel naar www.probikesticker.nl.

FuturumShop Gripgrab

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

 

Velozine logo

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153