In samenwerking met de NTFU, Natuurmonumenten, MTBRoutes.nl en Specialized worden op 29 september 2018 de MTB Trail Awards uitgereikt. Dit initiatief is door twee gepassioneerde MTB'ers in het leven geroepen om lokale baanbouwers en MTB verenigingen één keer per jaar in het zonnetje te zetten en een hart onder de riem te steken.

NieuwsBericht TrailAwards2018

MTB Trail Awards 2018
De MTB Trail Awards worden uitgereikt in 6 categorieën. Waarvan ‘de Gouden Schop’ als publieksprijs de meest prestigieuze Award betreft. De Gouden Schop wordt toegekend aan de vereniging met de beste MTB trail op grond van onderhoud en rijervaring. 

Stemmen: klik HIER, maar kan ook op: http://mtbtrailawards.com/Stem.html

De overige categorieën worden door de jury uitgereikt voor: het beste nieuwe MTB Trail, het meest toegankelijke MTB Trail, het meest natuurlijke MTB Trail, het beste MTB Bikepark en als laatste een aanmoedigingsprijs voor de trail bouwers die absolute doorzetters zijn ondanks tegenslagen. Stemmen kan tot een week voor de uitreiking op 29 september 2018.
Prijzen worden opgesteld in samenwerking met onze partners, de uitreikingslocatie is de vestiging van Specialized in 's Heerenberg. (na afloop van de Trail Builders Summit 2018)

MTB Trail Awards 2018 2

Over de organisatie
Het MTB Trail Award Team is een verbindende en onafhankelijke organisatie met als missie het bevorderen van de aanleg van MTB trails in Nederland. Zij wil zich inzetten voor de erkenning van vrijwilligers en regionale baanbouwers.

“Wij merken dat er vanuit de community niet alleen toenemende aandacht is voor het onderhoud en duurzaamheidsbelang van de MTB routes, maar ook voor een stukje erkenning voor degenen die zich onvoorwaardelijk inzetten voor alle mede MTB'ers.”
Robert van Rooijen, initiatiefnemer en oprichter MTB Trail Awards Team.

De MTB Trail Awards vormen hiermee een jaarlijks evenement, waarbij op basis van een verkiezing winnaars worden geselecteerd. Onze speerpunten zijn duurzaamheid, erkenning, sportontwikkeling en toegankelijkheid.

“Goede routes vallen niet uit de lucht. Honderden vrijwilligers steken wekelijks veel tijd en energie in het ontwikkelen en onderhouden van mooie trails. Wij hopen dat de MTB Trail Award mountainbikers inspireert om hun steentje bij te dragen. Door hun lokale trailcrew of club te ondersteunen of zelf de handjes te laten wapperen tijdens een klusdag.”
Bart van de Vossenberg, Marketing Manager NTFU

De NTFU zet zich in voor de belangen van wielrenners en mountainbikers zodat zij nu en in de toekomst kunnen blijven genieten van onze sport, op de weg en op de trails.

De MTB Trail Awards 2018 worden mede mogelijk gemaakt door partners:

MTB Trail Awards 2018 3

 

FuturumShop Gripgrab

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

 

Velozine logo

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153