Vakantie-drenthe.nl, biedt luxe vakantiehuisjes in Drenthe en een groepsaccommodatie die van alle gemakken zijn voorzien.

De huizen staan op een kleinschalig en gemoedelijk vakantiepark Zonnetij in het buurtgenootschap Lhee/Dwingeloo. De locatie is uniek, direct gelegen aan het nationaal park het Dwingelderveld. Een prachtige bosrijke en landelijke omgeving. Het brinkdorp Dwingeloo ligt op ca 2 km. afstand en hier zijn voldoende uitgaansmogelijkheden.

Het is volop genieten van de omgeving, dit kan o.a. met de Mountainbike, de vakantiehuis Drenthe liggen direct aan de MTB route van Dwingeloo, deze heeft weer verbinding met de MBT routes van Ruinen en Diever. Er zijn dus volop mogelijkheden om te mountainbiken in een prachtige omgeving van het nationaalpark Dwingelderveld een nat heidegebied van 3700 ha groot, het is een afwisselend natuurgebied dat heide, bos en vennetjes biedt. De routes bestaan voornamelijk uit bos- en zandpaden.

Uiteraard kun je deze prachtige omgeving ook ontdekken via de fietsknooppunten. Deze zijn in de directe omgeving goed aangegeven. Wandelend of misschien te paard/pony een heerlijke bosrit maken.

vakantie drenthe 04

En dan natuurlijk heerlijk genieten in je vakantiehuis, voorzien van alle gemakken.

De 6/8 vakantiewoningen hebben een gezellige keuken/living met houtkachel er zijn 3 slaapkamers. Op de begane grond is een slaapkamer met aansluitend een royale badkamer met stortdouche en dubbele wastafels. Op de bovenverdieping zijn 2 royale slaapkamers en een badkamer met ligbad, stoomcabine en stortdouche en een zonnebank. Het zijn huizen waar je dus heerlijk kunt relaxen.

De 4/6 vakantiewoningen zijn ook van alle gemakken voorzien. Hier is een slaapkamer op de begane grond en een badkamer met stortdouche. Op de bovenverdieping is een grote etage (het gevoel van vroeger op een zolder slapen).

vakantie drenthe 03

De groepsaccommodatie is voor max 18 personen met 7 slaapkamers. De keuken heeft een kookeiland en er kan met meerdere mensen gekookt worden. Er is een zeer gezellige living met royale banken en een houtkachel. Er is een professionele sauna. 3 slaapkamers op de begane grond en 2 badkamers en op de bovenverdieping 4 slaapkamers.

Kortom alle ingredienten om heerlijk te genieten bij Vakantie-drenthe.nl

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153