GPSwijzer 1Bij de veel bezoekers van MTBroutes.nl heeft gps fietsnavigatie wel haar intrede gedaan. Via onze website kunnen GPStracks van alle Nederlandse MTBroutes worden gedownload. Het gebruik van een gps is echter vaak lastig. Soms blijft het beperkt tot het opnemen van een tocht. Dat is jammer, want een gps heeft veel leuke mogelijkheden.

 


GPS Wijzer

Als hobbyist heeft Joost Verbeek een aantal jaren geleden een boek geschreven over gps navigatie voor Garmin outdoortoestellen (voor de Oregon, eTrex, gpsmap, montana): gps wijzer. Dit boek is zo’n succes geworden, dat het al in de zesde editie - veertiende druk is verschenen. Nog leuker is dat we in juli een boek speciaal voor de Garmin Edge is uitgekomen. Stap voor stap leggen we bijna alle mogelijkheden met de toestellen uit. We geven daarbij de exacte instructies voor de verschillende toestellen (Touring, 810, (Explore) 820, (Explore) 1000; voor de 520 en 800 zijn extra aanvullingen beschikbaar en voor de 1030 zal deze gemaakt gaan worden). Daarnaast geven we informatie over kaarten, uitleg over aanvullende software zoals BaseCamp, Javawa, Garmin Connect, Strava en nog veel meer. De uitleg en instructies worden afgewisseld door praktische oefeningen. Het boek voor de Garmin Edge is geschikt voor wielrenners, mountainbikers en toerfietsers. Beide boeken hebben een zeer overzichtelijke hoofdstukindeling en het uitgebreide register maken GPS Wijzer tot een gebruiksboek dat voor beginners en ver gevorderden interessant en zeer toegankelijk is, als cursusboek en als naslagwerk.
In de bijlagen heb ik de inhoudsopgave van zowel het boek voor de Edge’s als voor de outdoortoestellen bijgevoegd en ook enkele voorbeeldpagina’s van het boek voor de Edge’s.

Aanbieding
GPSwijzer 2Speciaal voor de bezoekers van MTBroutes.nl nemen we de verzendkosten (€ 4) volledig voor onze rekening.
Daarvoor kan de code mtb8752 gebruikt worden.
De code is geldig tot 31 oktober 2017.

Het boek voor de Garmin Edge is te bestellen via:
www.gps-wijzer.nl/boekedge. De kosten zijn € 19,95 (224 pagina’s)

Het boek voor de Garmin outdoortoestellen is te bestellen via:
www.gps-wijzer.nl/zesde. De kosten voor dit boek zijn 18,50. (240 pagina’s)

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153