Opnieuw zijn er de afgelopen weken een aantal nieuwe MTBroutes online gezet op MTBroutes.nl.

routebouwenMTBroute Beetsterzwaag 
De route heeft een lengte van 31,8 Km en gaat door de prachtige landgoederen die de Friese adel en patriciërsfamilies ons hebben nagelaten. De route voert langs oude lanen, open velden en het Koningsdiep of Alddjip.

Meer info over deze route? Klik Hier! 
Wil je de route beoordelen? Klik dan HIER!

MTBroute Drachten
De route heeft een lengte van 20,2 Km. Deze veldroute gaat over mooie dijken, langs water en door kleine bosjes. 'Nooit geweten dat je langs de Smalle Ee en Boornbergum zo mooi kunt mountainbiken' was het commentaar van een MTB-er.

Meer info over deze route? Klik Hier! 
Wil je de route beoordelen? Klik dan HIER!

MTBroute Gorredijk
Deze MTBroute is gelijktijdig met de routes in Beetsterzwaag en Drachten geopend. Zodra wij een GPS bestand van deze route hebben komt die ook online te staan. Ben jij in het bezit van een juist trackbestand? Stuur dit dan op, dan kunnen wij de route online zetten.

MTBroute Parkstad-Landgraaf(ParcoursNK2017)
Deze route heeft een lengte van 2,9 Km. Deze route is een kortere en technisch uitdagendere variant van de trail over de Wilhelminaberg van Parkstad route 2 (Strijthagen). De uitgepijlde route is voor circa 75% gelijk aan het daadwerkelijke NK parcours 2017. Het deel van het NK Parcours van en naar Park Strijthagen is niet uitgepijld, omdat tijdens het NK gebruik is gemaakt van poorten die doorgaans zijn afgesloten.Deze route is zeer technisch en bevat zeer steile beklimmingen en afdaling en daarnaast alle hoogtepunten van de trail over de Wilhelminaberg van Parkstad route 2 (Strijthagen).

Meer info over deze route? Klik Hier! 
Wil je de route beoordelen? Klik dan HIER!

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153