Voor jullie misschien niet zo goed te zien maar een hoop sporen op de kaart zijn al getrokken.

mtbtekennieuwerouteConform de plannen zijn we druk bezig een netwerk in te tekenen van drie aaneengesloten routes (Ede, Lunteren en Otterlo). De meeste terreineigenaren zijn akkoord, met enkele lopen de besprekingen nog. En zoals met elke 80/20 regel kosten die laatste besprekingen de meeste tijd.
Omdat we nog midden in de besprekingen zitten kunnen we geen details vrijgeven. Maar zoals het er nu naar uit ziet wordt de totale lengte van het route-netwerk Ede iets meer dan 80 km met veel nieuwe singletrack.

De aftrap van de werkzaamheden, wanneer daadwerkelijk de schep de grond in kan, verwachten we in het begin van de herfst. Reden: eerst hebben we het broedseizoen, dan zitten we nog met de toestemming van de terreineigenaren en vervolgens ook nog de vergunningen.
Nog even geduld dus. Tijd genoeg om je alvast op te laden voor het vrijwilligerswerk wat er aan zit te komen. Heb je je nog niet opgeven als vrijwilliger? Aarzel niet langer en geef je op via een berichtje (PB) met naam en e-mail en aan welke lus je wilt werken.
Bron: Facebook MTB Zuid-Veluwe

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153