Een deel van de MTBroute Lage Vuursche is met Pinksteren afgesloten.

routeletopHet gaat om het deel rond het dagrecreatieterrein "Kuil van Drakesteyn". Dit in verband met het festival Vuurol dat tijdens Pinksteren georganiseerd wordt.

Er is dan geen mogelijkheid om delen van de groene en de rode route te rijden in de directe omgeving van het dagrecreatieterrein. Ook parkeren in de "Kuil van Drakesteyn" is die dag beperkt mogelijk. Mensen die willen mountainbiken rond Lage Vuursche dienen dan te parkeren bij Theehuis 't Hooge Erf of op de Zwarteweg in Lage Vuursche. 

Beginnen bij jou ook de lentekriebels weer te komen? Weer lekker op je mountainbike toeren over de mooiste routes dwars door de natuur, waar je geniet van de heerlijke lentegeur en het bos dat weer groener kleurt.

RCNvakantieparken

De routes in je eigen omgeving heb je vast allemaal al wel eens gereden. Des te leuker is het om op zoek te gaan naar een uitdagende route op een andere plek. En als je dan eenmaal de perfecte route hebt gevonden is er niks fijner dan na je prestatie weer lekker te kunnen ontspannen. 

Ben jij die fanatieke mountainbiker die op zoek is naar een mooie of uitdagende route in combinatie met een ontspannen verblijf? Bekijk dan eens wat RCN Vakantieparken in Nederland en Frankrijk voor mountainbikers te bieden heeft. De 17 vakantieparken liggen namelijk allemaal op de mooiste plekjes midden in de natuur, waardoor je vanaf het park gelijk aan je sportieve uitdaging kunt beginnen. 

Heb jij de RCN Spring Specials of last minutes al gezien? Profiteer hiermee van kortingen tot 20% op je RCN-verblijf!

NB RouteUpdate 600x338

In 2017 en 2018 zijn er ontwikkelingen m.b.t. de MTB-route Rheden in Nationaal Park Veluwezoom. Er wordt hard gewerkt om stappen te zetten naar een nieuwe MTB-route.  De nieuwe MTB-route is samen met betrokken mountainbikers en projectgroepen van NatuurMonumenten op papier uitgestippeld. Begin 2018 worden (Natura2000) vergunningen aangevraagd bij de provincie Gelderland.  

Voel je je betrokken? Heb je klachten en of opmerkingen of wil je meehelpen de huidige of toekomstige route te onderhouden? NatuurMonumenten geeft de ruimte aan enthousiaste vrijwilligers.

Meld je aan en doe mee (infoveluwezoom@natuurmonumenten.nl onderwerp MTB route) 

Toerclub Swolland is momenteel bezig met (groot) onderhoud aan de route Westerveld.

routeonderhoudDeze route is de afgelopen jaren beperkt onderhouden en daardoor met name in de winter slecht te rijden.

Gedurende heel 2018 zal er maandelijks onderhoud worden gepleegd. Op een aantal punten zal de route aangepast worden.

Voor komende jaren zijn en conceptplannen om de route uit te breiden.Tijdens het onderhoud is de route toegankelijk.

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153