Ter info voor iedereen die aankomend weekend op de lokale trails rondom Gulpen wil gaan rijden (bericht is opgesteld in samenspraak met de organisatie van de Trailrun:

routeletopKoning van Spanje Trailrun
Aankomend weekend 6 en 7 mei is er vanuit Gulpen de Koning van Spanje Trail, een uitdagende Trailrun over geweldig mooie paden door het Zuid-Limburgse landschap met als maximale afstand 32 en op zondag zelfs 43km. Afstanden die op de mountainbike voor sommigen al uitdagend zijn.

De routes worden met heel veel zorgvuldigheid gemaakt en in overleg met verschillende partijen, waaronder Staatsbosbeheer, zodat iedereen zo min mogelijk "last" heeft van elkaar. Het is echter niet te vermijden dat de route van de trail op enkele stukjes gebruik maakt van de MTB routes (bijvoorbeeld door het Vijlenerbos). Hou dus een beetje rekening met elkaar, het kan zijn dat je een hardloper / trailrunner tegenkomt op de routes, deze mensen zijn bezig met een wedstrijd voor het NK Trailrunning en mogen daar dan overheen, ga niet met ze in discussie en verwacht dit weekend geen nieuwe Strava records neer te zetten.

Share the track and don't become a Stravasshole

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153