Loting: donderdag 1 maart om 20:00 uur! 

DEEL, LIKE & WIN... 2 kaartjes voor de BikeMotion Benelux

-Deel dit bericht
-Like onze pagina
-Tag jouw vriend of vriendin

BMB 2018 wk4

BikeMotion NieuwsBericht 2018

De winnaar van de DEEL, LIKE & WIN actie is bekend.

De winnaar is geworden: Heleentje Godschalk

Van Harte Gefeliciteerd met je GRATIS tickets voor de BIKEMOTION Benelux, de grootste Fietsbeurs van de Benelux.
Deze week niet gewonnen? Morgen herhalen we de actie nogmaals. Let op onze Facebook en Twitter Post.

BMB 2018 afb 01

Klik HIER voor meer informatie over de BIKEMOTION Benelux 2018!

Op Bike MOTION kun je niet alleen de nieuwste modellen fietsen, accessoires en kleding bekijken. Je kunt er ook heel veel doen! Een greep uit de activiteiten:

Kom op de fiets
Mobiliseer al je fietsvrienden, maak van je beursbezoek gelijk dé openingsrit van het jaar en kom op de fiets naar Bike MOTION Benelux! Dit jaar is er een bewaakte indoor fietsenstalling voor het fatsoenlijk en veilig stallen van je geliefde sportieve tweewieler. Bovendien kun je je fiets tijdens je bezoek direct onderwerpen aan een check-up!

Bikemotion zaterdag 7 kl

 

(e)-MTB parcours e-powered by Bosch
Hardtail of full-suspension? SRAM of Shimano? 29-er of 27,5 inch? MTB of e-MTB? Ben je op zoek naar een nieuwe MTB dan valt er tegenwoordig heel wat te kiezen. Op het spectaculaire indoor e-MTB parcours e-powered by Bosch probeer je alles zelf uit. Vergelijk na afloop de testresultaten en kies jouw winnaar!

Exclusief plein
Ben jij een echte fijnproever? Kom dan even langs op het Exclusief Plein in Hal 11. Geniet van de meest exclusieve merken en verwonder je over de high-end fietsen en unieke producten die hier gepresenteerd worden.

Personal Improvement Area 
Je fietsprestaties verbeteren of aan het trainen voor een triatlon? Dan ben je bij Bike MOTION Benelux aan het juiste adres. In de Personal Improvement Area laat je namelijk een (nul)meting uitvoeren, stel je gezamenlijk een trainingsschema op, krijg je voedingsadvies of doe je een van de sporttests. Zo ga je jouw persoonlijke record overtreffen! Vergeet vooral niet je fietskleding mee te nemen, want bij Wattbike kun je tijdens de hele beursperiode een FTP-test afnemen.

Urban plein 
De sportieve fiets wordt een steeds populairder lifestyleproduct. Steeds vaker zie je mensen door de stad scheuren op fraai vormgegeven racefietsen; de zogeheten 'Fixies'. Het themaplein Urban staat geheel in het teken van deze subcultuur. Hier vind je de hipste fietsen in de meest gave uitvoeringen.

Werkplaats
Kan jouw fiets wel een opknapbeurt gebruiken? Nee 'm mee naar Bike MOTION Benelux en stal ‘m in de fietsenstalling. Experts nemen je fiets vanuit daar mee naar de werkplaats waar hij APK-gekeurd wordt. Naast de check-up krijg je ook advies om ervoor te zorgen dat jouw fiets weer zo goed als nieuw wordt.

Toertochtenplein 
Niets is leuker dan samen op de fiets stappen voor een mooie rit! Wil je graag meedoen aan een toertocht maar weet je niet waar te beginnen of kun je niet kiezen? Op het toertochtenplein verzamel je alle informatie over diverse toertochten in binnen- en buitenland. Laat je hier inspireren voor jouw volgende uitdaging én schrijf je gelijk in!

BMB13+60 kl

Testen van racefietsen
Om een racefiets goed te testen heb je een aantal ingrediënten nodig: flinke stukken asfalt, scherpe bochten en wind. Ga met een racefiets tijdens Bike MOTION Benelux de openbare weg op en ervaar hoe het is om vingervlug te schakelen of hoe het is om vol in de ankers te gaan met schijfremmen.

Live koers kijken
Tijdens Bike MOTION vinden er twee belangrijke wielerwedstrijden plaats. Strade Bianchi én de 1e etappe van Parijs - Nice. Gelukkig hoef je tijdens je beursbezoek niks van beide koersen te missen. Eurosport zendt beide koersen uit in het Cycling Café.

Bikemotion zaterdag 168 kl

Kwaremont Koerse Kaffee
Ook dit jaar vind je op Bike MOTION het inmiddels bekende Kwaremont Kaffee, waar je onder het genot van een heerlijk Belgisch Biertje even de benen op kan laden.

Ambachtsplein
Het bouwen van een fiets is een ware ambacht en op Bike MOTION kun je dit van dichtbij bekijken. Naast dat deze mannen op de werkplaats echt aan het werk zijn, kunnen de vaklieden je ook persoonlijk vertellen over hun kunsten.

Meer informatie: Klik HIER

Ben jij al weer klaar voor een nieuw mountainbikeseizoen vol leuke en mooie MTB routes en -tochten? Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar hoe zorg je er nu voor dat je nog fitter aan de start verschijnt?

RCN 20180221 1
Een goede (nacht)rust vooraf aan de start doet wonderen. Overnachten in de buurt van de mountainbiketocht zal je prestaties zeker verhogen. Met 17 Vakantieparken in Nederland en Frankrijk is RCN Vakantieparken een ideale plek om te overnachten. De parken liggen allemaal midden in de natuur, waardoor je vanaf het park zo aan de start van één van de mountainbikeroutes of tochten verschijnt. ’s Ochtends geen gehaast om op tijd aan de start te verschijnen en na je tocht is er op veel parken de mogelijkheid om je fiets op een afspoelplaats af te spuiten. Sommige accommodaties hebben een plaats om je fiets veilig te kunnen opbergen en de comfortabele accommodaties geven je de ultieme nachtrust die je wel kunt gebruiken bij je sportieve uitdaging.

Alleen al in de omgeving van de RCN Vakantieparken in Nederland zijn er 17 officiële mountainbikeroutes, waarvan maar liefst 4 in de top 10 van mtbroutes.nl. Zou je graag meer willen weten over de mountainbikemogelijkheden in de omgeving van de RCN Vakantieparken? Bekijk dan hier de speciale mountainbikepagina van RCN Vakantieparken. Daar vind je ook een actiecode waarmee je tot 1 april geen reserveringskosten betaalt op je verblijf bij RCN Vakantieparken in 2018. Liever direct naar de aanbieding? Klik dan hier.

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153